Tel.: +36 20 511-5470 | Cím: 5540 Szarvas, Nagyfoki Holtág 136.

Szerzői jogvédelem

Szerzői jogvédelem

Copyright ©

Szerzői jog 2020 Békés Bohém Vendégház

Ezen weboldal tartalma a © 2020 Békés Bohém Vendégház szerzői (továbbiakban: Szerző) jogvédelme alatt állnak. Minden jog fenntartva.

A weboldalon található információk, beleértve az összes médiaelem, de nem korlátozva a logókra, megnevezésekre, szöveges részekre, képekre, illusztrációkra, videó fájlokra, animációkra és hanganyagokra, szellemi tulajdon védelme alatt állnak.

A weboldal tartalmát tilos sokszorosítani, le másolni, áthelyezni, közzétenni, terjeszteni, tárolni vagy más weboldalra vagy dokumentumba helyezni a szerző előzetes írásos engedélye nélkül. Kizárólag egyéni használat céljára azonban lemásolható, tárolható és letölthető a szerző előzetes írásos engedélye nélkül. Semmilyen esetben sem megengedett az ilyen tartalmak terjesztése, vagy harmadik félhez történő eljuttatása!

A weboldalon található minden szellemi tulajdon jogát fenntartjuk és szigorúan tilos azok bárminemű használata a tulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül. A weboldal egyes részei tartalmazhatnak képeket, amelyek szerzői jogai azok szolgáltatóit illetik.

2020. március 1.