Tel.: +36 20 511-5470 | Cím: 5540 Szarvas, Nagyfoki Holtág 136.

Házirend

Kedves Vendégeink!

Közös érdekünk és kellemes pihenésük egyik fontos záloga, hogy Vendégházunk házirendjét mindannyian betartsák.

Ezért kérjük, olvassák el figyelmesen az alábbiakat!

A vendégházban csak azok a vendégek lakhatnak, akik a házirendben leírtakat magukra és hozzátartozóikra nézve kötelezően elfogadják és betartják! A vendégházat egyidejűleg maximum 6 személy veheti igénybe. A szállásadó jogosult (előzetes bejelentkezés nélkül) ellenőrizni, hogy a szálláshelyen a fizetett létszámban tartózkodnak-e. A vendégeknek a tulajdonossal történő egyeztetés után lehetőségük van látogatók fogadására, kizárólag a közösségi helyiségekben. Az esetlegesen, éjszakára is maradó látogatóknak a mindenkori szállásdíjat számoljuk fel.

Érkezés:

Az érkező vendégeket a szállásadó vagy megbízottja fogadja.

Parkolás:

A vendégház lakói részére a vendégház udvarán ingyenes parkolót alakítottunk ki.

Az épület és a kert zárása:

Távozáskor és éjszakára kérjük a kaput, és az épület főbejáratát kulcsra zárni. Az épület végleges elhagyásakor a kulcsot a szállásadó részére kérjük leadni. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Berendezési tárgyak használata:

Kérjük, a berendezési tárgyakat rendeltetésszerűen használják! A nem rendeltetésszerű használatból vagy gondatlanságból eredő kárt a vendégek a szállásadó számára közvetlenül kell megtérítsék. A szobák berendezését, felszerelését (beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt) a házból kivinni TILOS! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehetséges. Érkezéskor és induláskor a szobákat átnézzük, és az esetleges károkat jegyzőkönyv felvételét követően távozó vendégeink a helyszínen kötelesek megtéríteni.

Takarítás:

A vendégházat a vendégek tisztán veszik át és ottlétük alatt maguk kell, hogy ügyeljenek a tisztaságra. Távozásuk után kérjük, hogy ne hagyjanak mosatlan edényt. 7 napnál hosszabb tartózkodás esetén heti egy alkalommal cseréljük az ágyhuzatot és a törölközőt, és takarítást biztosítunk. Az ettől eltérő igényeknek felár ellenében tudunk eleget tenni.

Dohányzás:

Dohányzásra kijelölt helyek kizárólag a kertben találhatóak. Az épületben a dohányzás TILOS! Megkérjük kedves vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron és a kert területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat a szemetesekbe helyezzék el.

Fűtés: A vendégház fűtéséről 3db hűtő-fűtő split klíma gondoskodik.

Tűzrakás, bográcsozás:

Tüzet rakni, bográcsozni, grillezni stb. kizárólag az erre kiépített tűzrakó helyen lehetséges, a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (A tűz mellett kérjük oltóanyag elhelyezését, a gyúlékony anyagokat pedig kérjük, a tűz mellől eltávolítani.) Mielőtt vendégeink a tűzrakó helyet elhagyják, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották!

Étkezés:

Vendégházunk jól felszerelt konyhával rendelkezik. A vendégek étkezésükről saját maguk gondoskodnak. Főzésre 1db kerámia lapos tűzhely áll a vendégeink rendelkezésére. Kérjük, a mikrohullámú sütőbe ne tegyenek be fémet tartalmazó tárgyat. Továbbá kérjük, hogy a szobákban ne étkezzenek!

Ivóvíz:

A vendégház és környéke nincs ellátva kiépített vezetékes vízhálózattal. A vendégház saját vízhálózattal rendelkezik, amely nem alkalmas ivóvíznek. Kizárólag mosogatásra és fürdésre. Ezért minden vendégünk maga gondoskodik az ivóvíz ellátásáról.

Ügyelet:

A szállásadó vagy megbízottja a 0036205115470-es telefonszámon éjjel-nappal elérhető.

Távozás:

A vendégház végleges elhagyásakor a szállásadó vagy annak megbízottja jelen van. Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Felelősségvállalás:

A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért továbbá a tulajdonos önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet stb.) az üzemeltető felelősséget nem vállal!

A tulajdonos fenntartja magának a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket fogad, illetve a vendégházból rendbontás esetén azonnal eltávolítja.

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, meghibásodik. Ha bármilyen rendellenességet tapasztalnak, az esetleges komolyabb károk elkerülése érdekében szíveskedjenek azt a tulajdonosnak mielőbb jelezni. Nagyon köszönjük, hogy végigolvasta a Békés Bohém Vendégház házirendjét!

JÓ PIHENÉST ÉS KELLEMES, ÉLMÉNYEKKEL TELI IDŐTÖLTÉST KÍVÁNUNK!

DELTA IMPEX Kft
5540 Szarvas, Szent István utca 8
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 0036205115470

Csendrendelet megtekintése >>